Van FruitBiscuit tot
GoodMorning Havermout
sticks.

Van FruitBiscuit tot GoodMorning Havermoutsticks.

De allereerste Sultana? Dat is de FruitBiscuit Naturel. Bedacht in 1932, door Koninklijke Verkade. Toentertijd een nogal revolutionaire combinatie: een granenbiscuit met Sultana rozijnen. Maar vooral: een tussendoortje dat al snel naar meer smaakt. Zin in een trip down memory lane? Bekijk dan onze tijdlijn. Intussen is er bij Sultana heel wat meer te proeven. Van ons hele assortiment geniet je verantwoord tussendoor. Zo zijn er tussendoortjes met oergranen. Tussendoortjes met yoghurtsmaak. Tussendoortjes voor bij de thee. Zelfs tussendoortjes als aanvulling op het ontbijt. Kom, we stellen je even voor.

SULTANA FRUITBISCUIT

Al tachtig jaar favoriet op school, op kantoor én thuis op de bank. Komt door de mix van granen en fruit. En door de afwezigheid van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Naast Naturel, zijn er ook FruitBiscuits met Appel, Bosvruchten en Peer-Kaneel. Ook zijn we erg trots op de FruitBiscuits Boordevol Granen Bosbes en Naturel. Ja hoor, de FruitBiscuits blijven rustig nog eens tachtig jaar favoriet.

SULTANA YOFRUIT

Dit klinkt misschien als een tussendoortje waar je spontaan van gaat rappen. En misschien is dat ook wel zo. De smaak van yoghurt, fruit en granen maakt ons in ieder geval uitzinnig. En het beste is: er komen geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen aan te pas. Dus of je nu gaat voor Sultana YoFruit met Aardbei, met Bosvruchten en met Framboos, je haalt het beste in jezelf naar boven.

Sultana Knapperrs Biscuit

SULTANA KNAPPERRS

Hallo daar, biscuitjes voor bij de thee. Of ín de thee, want knapperig als deze Knapperrs zijn, worden ze van een plonsje hier of daar niet minder lekker. En omdat de biscuits per drie verpakt zijn, deel je ze makkelijk uit aan mede-theeleuten. Dat is niet verplicht, hoor. Want zowel Sultana Knapperrs Kaneel als Knapperrs Kokos reserveer je misschien liever enkel en alleen voor je eigen mok thee.

Sultana Crunchers Biscuit

CRUNCHERS van SULTANA

Crunchers. Dat zijn hartige biscuits in smaakcombinaties die werkelijk iedere middagdip verhelpen. Eerst zien, dan geloven? Dit zijn ze: Kaas & Tomaat en Italiaanse Kruiden. Deze hartige tussendoortjes zijn buitengewoon lekker tussen de lunch en het avondeten. Of welke periode je maar wilt, want Sultana Crunchers, zeker de Italiaanse variant, zullen op elk moment van de dag je vita weer bella maken.

Sultana GoodMorning Sticks

GOODMORNING van SULTANA

Sultana GoodMorning Cranberry is verkozen tot het ‘Beste Product van het Jaar 2015-2016’. Of moeten we zeggen ‘Lifesaver van het Jaar’? Want dit tussendoortje is, net als de Havermoutsticks Naturel en de Havermoutrepen Appel & Kaneel, een handige aanvulling op je ontbijt. Ideaal als je laat wakker schrikt en een trein, sportlesje of college moet halen. Voortaan heb je dus altijd een GoodMorning!