Skip to main content

Van FruitBiscuit tot
GoodMorning Havermout
sticks.

Van FruitBiscuit tot Havermoutsticks.

De allereerste Sultana? Dat is de FruitBiscuit Naturel. Bedacht in 1932, door Koninklijke Verkade. Toentertijd een nogal revolutionaire combinatie: een granenbiscuit met Sultana rozijnen. Maar vooral: een tussendoortje dat al snel naar meer smaakt. Zin in een trip down memory lane? Bekijk dan onze tijdlijn. Intussen is er bij Sultana heel wat meer te proeven. Van ons hele assortiment geniet je verantwoord tussendoor. Zo zijn er tussendoortjes met yoghurtsmaak. Tussendoortjes voor de hartige trek. Zelfs tussendoortjes zonder rozijnen, extra knapperig! Kom, we stellen je even voor.

SULTANA FRUITBISCUIT

Al tachtig jaar favoriet op school, op kantoor én thuis op de bank. Komt door de mix van granen en fruit. En door de afwezigheid van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Naast Naturel, zijn er ook FruitBiscuits met Appel, Bosvruchten, Peer-Kaneel en Framboos. Ja hoor, de FruitBiscuits blijven rustig nog eens tachtig jaar favoriet.

SULTANA YOFRUIT

Dit klinkt misschien als een tussendoortje waar je spontaan van gaat rappen. En misschien is dat ook wel zo. De smaak van yoghurt, fruit en granen maakt ons in ieder geval uitzinnig. En het beste is: er komen geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen aan te pas. Dus of je nu gaat voor Sultana YoFruit met Aardbei of met Bosvruchten, je haalt het beste in jezelf naar boven.

Sultana Knapperrs Biscuit

SULTANA KNAPPERIGE BISCUIT

Knapperig en knap lekker! Dat zijn deze overheerlijke Sultana knapperige biscuits. Lekker voor thuis op de bank of on the go. Deze biscuits zijn de perfecte zoete inval op elk moment van de dag. Geen fan van rozijnen? No worries! Die hebben we in deze biscuits achterwege gelaten. Per 3 stuks verpakt, dus dat betekent 3 keer genieten. Of deel ze met je favoriete collega of knappe buur. Ga voor de smaak kaneel of kokos. Welke je ook kiest, smullen is gegarandeerd!

Sultana Crunchers Biscuit

CRUNCHERS van SULTANA

Crunchers. Dat zijn de biscuits van Sultana voor alle lekkerbekken met hartige honger. Lekker knapperig en super smakelijk! Deze hartige tussendoortjes hebben alles wat je nodig hebt om je middagdip vaarwel te zeggen. Heb je onze nieuwste smaak Kaas&Ui al geprobeerd? Daar gaan je smaakpapillen zéker van glimlachen. Say cheese!

Sultana GoodMorning Sticks

HAVERMOUTSTICKS van SULTANA

Of je nou naar de gym, college of het strand gaat. Deze havermout sticks mogen niet ontbreken in je sport-, school- of strandtas. Lekker voor jezelf of om te delen. Je breekt de sticks namelijk makkelijk in tweeën. In de ochtend weinig tijd? Dan zijn deze havermoutsticks je beste vriend! Ze zitten namelijk boordevol havermout en granen en zijn daarmee een perfecte aanvulling op je ontbijt. Lekker veel vezels dus. Dat vult goed en voelt goed!

Sultana GoodMorning Sticks

MUESLIREPEN van SULTANA

Probeer onze heerlijke mueslirepen, de perfecte snack voor onderweg! Vol van smaak en ze geven je een energieboost wanneer je die het meest nodig hebt. Ideaal voor een gezond tussendoortje of als aanvulling op je ontbijt. Ontdek nu de kracht van onze mueslirepen en geniet van een voedzame verwennerij!