Het merk

Sultana, wie verzint dat? Nou, Koninklijke Verkade. Een oer-Hollands bedrijf uit 1886 dat begon met brood en beschuit en tegenwoordig chocolade, koekjes en verantwoorde maar vooral ontzettend lekkere tussendoortjes maakt in alle soorten en smaken. Zoals Sultana!

De naam Sultana is afkomstig van de vermaarde Sultana rozijnen. De allereerste Sultana FruitBiscuits die Verkade maakte waren de granenbiscuits met rozijnen wat in die tijd ontzettend nieuw was. Maar tijden veranderen en ook smaken, behoeftes en momenten waarop iedereen eet. Naast de Naturel maken we nu ook heel veel andere lekkere smaken allemaal met natuurlijke ingrediënten. We hebben ze voor het gemak even op een rijtje gezet voor je:

ChocoFruit
Onze nieuwste aanwinst is Sultana ChocoFruit, het antwoord voor iedereen die zichzelf af en toe even wil verwennen met een lekker tussendoortje met echte chocolade.

 

 

YoFruit
Heb je zin in een verrassende combinatie van de verwennende smaak van zuivel en de frisse smaak van fruit, dan is een knapperige YoFruit vast wat voor je.

Volop
Soms heb je weleens te licht ontbeten, dan begint je maag zo rond een uurtje of 10 te knorren, herken je dat? Daar hebben we nou Sultana Volop voor bedacht: smeuïge ontbijtkoek vol met rozijnen in de smaken Appelstroop of Honing. Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, maar met dat beetje extra aan vezels. Volop genieten dus!

Hartig
En als je nu denkt: Wat heb ik een trek in iets hartigs. Ook dan hebben we een perfect tussendoortje voor je: Sultana Hartig in de smaken Italiaanse Kruiden, Kaas-Tomaat.

Knapperrsknapperrskanneel-kokos
Heerlijk voor bij de thee zijn de Knapperrs. Heerlijke knapperige thee biscuits is de smaak Kaneel en Kokos. En ook per 3 verpakt. Dus handig voor mee naar het werk, of onderweg!

 

 

pluk-mango-het-merk

FruitBiscuits

Voor alle momenten, op je werk, op school, onderweg of thuis. Tussen ontbijt en lunch of juist tussen de lunch en avondeten eigenlijk de hele dag door voor het hele gezin. Voor al die momenten, is er de vertrouwde en altijd gemakkelijke Sultana FruitBiscuit. Je kunt kiezen uit maar liefst 6 smaken: Naturel, Volkoren, Appel, BosvruchtenPeer/Kaneel en ieder jaar een nieuwe variant Pluk van het Jaar, dit jaar is de primeur Mango.

Wat we je verder nog willen vertellen? We hebben onze biscuits per portie van drie verpakt. Dat is wel zo handig voor onderweg maar ook voor thuis om de koekjes lekker vers te houden.

Kortom, Sultana biedt voor elk moment voor jong en oud een smakelijk tussendoortje.

Omdat Sultana deel uitmaakt van de Koninklijke Verkade wil je daar misschien wel meer over weten. Je vindt hier van alles over Koninklijke Verkade.