Over het merk Sultana

Sultana, wie verzint dat? Nou, Koninklijke Verkade. Een oer-Hollands bedrijf dat in 1886 in Zaandam begon met brood en beschuit. Tegenwoordig maken ze chocolade, koekjes en verantwoorde, maar vooral ontzettend lekkere tussendoortjes in alle soorten en smaken. De naam Sultana is afkomstig van de beroemde Sultana rozijntjes. De allereerste Sultana FruitBiscuits die Verkade maakte in 1932 waren de granenbiscuits met rozijnen, wat in die tijd ontzettend nieuw was. De tijden zijn inmiddels veranderd en Sultana heeft naast Naturel nog vele andere lekkere smaken vol natuurlijke ingrediënten! Of je nu zoete of hartige trek hebt, Sultana biedt voor ieder moment en voor jong en oud een smakelijk tussendoortje! We hebben onze biscuits per één, twee of drie verpakt. Dat is wel zo handig voor onderweg, maar ook voor thuis om de biscuits lekker vers te houden. Bekijk het uitgebreide Sultana assortiment hieronder!

FruitBiscuit, het fruitige tussendoortje

De klassieke FruitBiscuits van Sultana, al ruim 80 jaar geschikt voor alle momenten; op je werk, op school, onderweg of thuis. Tussen ontbijt en lunch of juist in de namiddag. Eigenlijk is Sultana FruitBiscuit er voor de hele dag door en voor het hele gezin. De FruitBiscuits zijn vernieuwd en nu nóg fruitiger van smaak! Maar wel zónder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Je kunt kiezen uit vier heerlijke smaken: Naturel, Appel, Bosvruchten en Peer-Kaneel.

fb-cave-cranberry-en-dadel_merkpagina_v2Heb je ook al onze nieuwe FruitBiscuit Spelt, Quinoa & Cranberry en FruitBiscuit Spelt, Quinoa & Dadel geproefd? Heerlijke knapperige FruitBiscuits gemaakt van oergranen zoals Spelt, Quinoa en Teff met stukjes cranberry of dadel. Ze bevatten maar liefst 30% minder suiker* en zijn rijk aan vezels.

*30% minder suiker in vergelijking met een gemiddelde fruitbiscuit in het schap.

 

YoFruit, met een heerlijke frisse yoghurt smaak

Yofruit_beeldZin in een verrassende combinatie van zuivel en frisse fruitsmaken? Dan is de knapperige YoFruit het ideale tussendoortje voor jou. Verkrijgbaar in de volgende smaken: Aardbei, Bosvruchten, Framboos en Bosbes-Kaneel!

 

Yofruit_bosbes_kaneel_beeld

Bosbes-Kaneel is de Special Flavour van 2016, gekozen door onze trouwe Sultana fans. Deze limited edition is slechts één jaar verkrijgbaar. Wees er dus snel bij en proef hem nu het nog kan!

Knapperrs, lekker voor bij de thee

Sultana Knapperrs zijn heerlijke biscuits voor bij de thee. Knapperige biscuits in de varianten Kaneel, Kokos of Bitterkoekjes. Zonder rozijnen en makkelijk per 3 verpakt. Ideaal voor bij de thee en natuurlijk handig voor mee naar het werk, school of onderweg!

 

 

Crunchers, voor fans van Hartig!Nieuwsbericht Sultana Crunchers

Even geen trek in zoet en liever iets hartigs als tussendoortje? Dan hebben we goed nieuws voor jou: Sultana Crunchers! Heerlijke krokante biscuits in drie hartige smaken: Kaas & Tomaat, Italiaanse Kruiden en Rozemarijn & Zeezout. Handig verpakt per 3, voor de hartige trek! 

 

 

 

Goodmorning_beeld_v2 (1)

Sultana GoodMorning, begin je dag great!

Sultana GoodMorning zijn smakelijke, knapperige havermoutsticks bedoeld voor die momenten dat je er even niet aan toe bent gekomen om ’s ochtends voldoende te eten. Doordat ze vol zitten met havermout en granen zijn ze lekker vullend. Zo lekker dat ze zijn bekroond met ‘Beste Product van het Jaar 2015-2016’ ! Sultana Goodmorning is te vinden in het ontbijtschap van je supermarkt en verkrijgbaar in de smaken: Cranberry, Golden Syrup en Rozijn-Kaneel.

Sultana is onderdeel van Koninklijke Verkade, wil je meer weten over Koninklijke Verkade? Klik hier voor alle informatie over Koninklijke Verkade!