Acties

Probeer nu gratis Sultana GoodMorning!

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.

Koop een actieverpakking (te vinden in het ontbijtschap en herkenbaar aan de blauwe strook met ‘Probeer Nu Gratis!’) en vraag via de speciale actiepagina makkelijk en snel je geld terug.

LEES MEER

Sultana zoekt testers!

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.

Ieder jaar kiest Sultana samen met de fans een nieuwe smaakvariant als Special Flavour. De winnende smaakt ligt dan als ‘limited edition’ een jaar in de winkel. Wil jij meebeslissen welke smaak de Special Flavour van het jaar 2015 wordt? Dat kan!

Lees meer!

Win een Sultana YoFiets

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.

De scholen zijn weer begonnen! Rugzakjes worden gevuld, gymtassen gepakt en er wordt natuurlijk weer volop gefietst naar school. Je maakt bij Sultana nu kans op 1 van de 10 Sultana YoFietsen waarmee jouw kind de blits kan maken op school. Wil jij deze fiets winnen? Doe dan mee!

 

Doe mee!

Nieuw: Knapperrs Karamel

Helaas, deze actie is inmiddels afgelopen.

Probeer jij hem gratis?

Naast Knapperrs Kaneel en Kokos hebben we nu ook Knapperrs Karamel. Extra Knapperige biscuit met heerlijke stukjes Karamel. Lekker voor bij de thee. Wil jij onze Knapperrs gratis proeven? Doe mee en maak kans op een gratis proefpakketje. Tot 25 mei geven we elke dag 500 proefpakketjes weg met Knapperrs Kaneel, Kokos en Karamel.

 

Ga snel naar onze Facebook pagina.

Doe mee!